Antinikotínová terapia

Facebook
Email
WhatsApp

Čo je antinikotínová terapia

Antinikotínová terapia je liečebná metóda, ktorá pomáha v prvom rade ľuďom, ktorí sa snažia prekonať závislosť na nikotíne. Ten sa prioritne nachádza v tabakových výrobkoch a to hlavne v cigaretách. Cieľom antinikotínovej terapie je znížiť alebo úplne eliminovať túžbu po nikotíne, a tak následne pomôcť jednotlivcom prestať fajčiť alebo užívať tabak. 

Hoci trh ponúka rôzne metódy antinikotínovej terapie, ani jedna z nich nemá takmer 95% účinnosť, ako terapia sprevádzaná najmodernejším biorezonančným spôsobom.

Antinikotínová terapia pomocou biorezonancie, je inovatívnym prístupom k liečbe závislosti od nikotínu. Táto metóda kombinuje v rovnakom duchu, princípy z oblasti biofyziky, elektromagnetických vĺn a zdravotnej starostlivosti s cieľom  pomôcť jednotlivcom, ktorí sa snažia zbaviť svojej závislosti navždy.

Ako to celé funguje?

Fajčenie je proces, pri ktorom si organizmus postupne zvyká na pravidelnú dávku nikotínu a práve preto, je na prvom mieste pri odúčaní sa od fajčenia Vaše rozhodnutie prestať fajčiť.  Ak jedinec prestane s fajčením náhle, organizmus spustí reakciu známu, ako nikotínový hlad. Práve vtedy sa dostaví abstinenčný príznak a neprekonateľná chuť na cigaretu. Biorezonančná metóda dokáže eliminovať nikotínový hlad!

Ako prvé, si terapeut si zvolí príslušný program na prístroji, ten sníma signál pomocou elektród, ktoré drží klient v ruke. Pomocou nikotínovej vzorky sa signál rozdelí na harmonickú a disharmonickú časť. Disharmonický podiel sa pomocou inverzie zrkadlovo obráti. Následne zmiznú signály, ktoré u fajčiara vyvolávajú nikotínový hlad, inými slovami, prístroj vytvorí dráhu KLIENT-PRÍSTROJ-KLIENT. Nastane oslabenie poruchového signálu. Vtedy sa nikotínový hlad eliminuje na minimum a odblokuje sa fyzická závislosť na cigaretách a potlačia sa abstinenčné príznaky. Táto metóda tiež dokáže eliminovať vplyv pasívneho fajčenia ( tzn. vdychovanie cigaretového dymu) a nevzniká chuť ďalšiu na cigaretu.

Antinikotínová terapia

Ako terapia prebieha

Klient si tesne pred terapiou zapáli poslednú cigaretu. Nemusí sa vôbec obmedzovať s fajčením pred zákrokom. Nedofajčenú cigaretu aj s popolom si prinesie so sebou na terapiu. Celá procedúra trvá cca 45 minút. Odporúča sa deň pred, počas a deň po nekonzumovať alkohol a tiež vynechať kávu a čierny čaj v deň terapie.

Chuť na cigaretu zmizne bezprostredne po terapii alebo niekoľko hodín po nej. Hoci je táto terapia vysoko účinná, napriek tomu procedúra nedokáže odstrániť notorické zlozvyky klienta. Je preto dôležité, aby klient bol po terapii disciplinovaný a zodpovedný, a navyše sa tiež snažil eliminovať zlozvyky spojené s dlhoročným fajčením (napríklad cigareta spojená s pivom, kávou, po jedle atď.)

Preto odporúčame: 

  • zbaviť sa cigaretových zásob
  • odstrániť predmety úzko späté s fajčením (cigarety, zapaľovače)
  • na obľúbené fajčiarske miesta umiestniť náhradné produkty (oriešky, žuvačky, vodu)
  • dodržiavať pitný režim 2-3 litre/denne (vylučujú sa toxické látky z organizmu)
  • netestovať antinikotínovú terapiu so zapálenou cigaretou, keďže práve to môže viesť k recidíve.

Prečo práve biorezonančná antinikotínová terapia

  • je neinvazívna a bezbolestná
  • nemá žiadne vedľajšie účinky
  • okamžite vyhodnocuje účinnosť liečby
  • jej pôsobenie nijako negatívne neovplyvňuje iné orgány
  • môže ju vyskúšať každý, kto je rozhodnutý skutočne prestať fajčiť
  • množstvo vyfajčených cigariet nemá vplyv na výsledok terapie
  • vysoká miera úspešnosti
  • podrobnejšie informácie nájdete TU

Možnosti rozšírenej terapie

Obsahuje špeciálne programové reťazce pre väčšiu účinnosť, je to  “tajná receptúra” našej poradne a je možné sa na ňu objednať TU.

  • antistresová a harmonizačná terapia – znižuje mieru nepokoja a nervozity počas prvých týždňov
  • eliminácia (odstránenie) závislosti na nikotín a zablokovanie receptorov, ktoré majú za úlohu odovzdať informáciu do mozgu, že chýba nikotín
  • čistenie a regenerácia dýchacích ciest – rýchle vylúčenie škodlivín z pľúc a priedušiek zabezpečí rýchlu regeneráciu Vašich dýchacích ciest

Účinnosť akejkoľvek antinikotínovej terapie, aj tej s pomocou prístroja Bicom, môže byť individuálna a závisí od mnohých faktorov. Hovoríme o motivácií jednotlivca a jeho celkového zdravotného stavu. Pred začatím akéhokoľvek druhu terapie, odporúčame toto rozhodnutie konzultovať s lekárom alebo odborníkom na zdravotnú starostlivosť.

Ďalšie užitočné rady nájdene aj na našom facebooku

Návrat hore